Idővel és használatuk során még a legjobb kések is elvesztik élüket. Ezért ezeket rendszeresen éleznie kellene Grand Gourmet fenőacéllal (kivételt képeznek a fogazott élű, pl. kenyérvágó kések).
Tartsa a kés élét a fenőacélhoz hegyes (kb. 20°) szögben, és egyik, majd másik oldalán felváltva egyenletesen húzza végig a fenőacélon. A csomagoláson megtalálja az ide vonatkozó egyszerű útmutatást.
A Grand Gourmet késsorozat az igényes dizájn és a nagyfokú funkcionalitás ötvözete. A kések pengéje minőségi késacélból készül. Az elnyűhetetlen Cromargan® (18/10 rozsdamentes nemesacél) nyél optimális higiéniát garantál és jól fekszik a kézben. Esztétikus csomagulásuknak köszönhetően ideálisak ajándékozáshoz is.
Több termék megjelenítéséhez távolíts el egy szűrőt