Rólunk

Amikor bútort keresek, a FAVI-n kezdem.

A FAVI története 2015-ben indult azzal az ötlettel, hogy a bútorválasztást az interneten egyszerűvé, inspirálóvá és mindenki számára elérhetővé tegye. A FAVI-n lehetőségek széles skáláját találod több száz webáruházból, amelyek bútorokat és dekorációkat kínálnak egy szépen berendezett otthonhoz, egy helyen.

FAVI - A bútorkereső

A FAVI nem bútorüzlet, hanem keresőmotor. Közvetlen értékesítéssel nem foglalkozunk, viszont egyetlen kattintással lehetővé tesszük, hogy a FAVI-ról közvetlenül valamelyik partnerünk webáruházába lépj a kiválasztott termékhez, ahol befejezheted a vásárlást.

Csatlakozz hozzánk a felfedezés, az inspiráció és a stílus útján. Tegyünk együtt minden belső teret egy kicsit szebbé.

Miért válassz bútort a FAVI.hu-n?

Széles választék

Az egy helyen található legszélesebb bútorválaszték időt takarít meg, így nem kell máshol böngészned és külön-külön felkeresned az egyes bútorüzleteket.

Hangsúly a minőségi webáruházakon

Fontos számunkra, hogy csak megbízható webáruházakból származó árukat kínáljunk, amelyek minőségi árut és ügyfélszolgálatot kínálnak. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minőségüket már az együttműködés kezdetén és annak során is ellenőrizzük. Ebben többek között a FAVI Extra termék- és üzletértékelő program is segít minket.

A FAVI vezető szerepet tölt be a bútor- és dekorációs szegmensben az európai interneten

9 ország ahol a FAVI jelen van

5,8M+ raktáron lévő termék

77E+ lebonyolított rendelés havonta

2100+ elégedett partner

18M+ vásárlói látogatás partnereinknél havonta