<P open="" sans="">Te is érezted már azt piskótakészítés közben, hogy bárcsak neki se álltam volna az egésznek?
Hiába figyelsz oda nagyon a tojások elválasztásánál, valahogy mindig kerül a fehérje közé egy pici sárgája? Ez persze ahhoz pont elegendő, hogy ne tudd felverni a habot!
Lehet ez másként is? Igen!
Próbáld ki ezt a Műanyag Metaltex tojáselválasztót!
<P open="" sans="">A tojás elválasztó használata:
<OL open="" sans=""> <LI>Tedd a tojás elválasztót egy bögrére. <LI>Egy határozott mozdulattal üsd a tojást egy kerámia tál pereméhez. <LI>Öntsd az egész tojást az elválasztó eszközbe. Ha így teszel, akkor a tojás sárgája benn marad az elválasztóban, a fehérje pedig a bögrébe folyik. Innen már egyszerű lesz őket a megfelelő tálba tenni.