A vágó, spékelő vagy szeletelő kés lényegében
univerzális konyhakés bármilyen felhasználásra, és a
konyhában az egyik leggyakrabban használt kés. A kés
pengéje minőségi, 425-ös típusú, 53–55 HRc keménységű
rozsdamentes acélból készül.Ezenkívül molibdén és
vanádium ötvözeteket tartalmaz, amelyeknek köszönhetően
a penge nagyobb vágási képességgel és kopásállósággal
rendelkezik.
A kés pengéje kúpos (ék alakú) csiszolással
rendelkezik. A kés nyele brazil rózsafából készült,
amely luxus megjelenést és magas használati értéket
kölcsönöz a késnek. A fogantyút rézszegecsek kötik
össze, amelyek tökéletesebb megjelenést kölcsönöznek a
konyhakésnek. A kés rendelkezik az EU szabványok
szerinti, élelmiszerekkel való érintkezésre vonatkozó
tanúsítvánnyal. A fogantyú biztosítja a kés kényelmes
és biztonságos fogását. A konyhakés hosszú
élettartammal, korrózióállósággal és könnyű
karbantartással büszkélkedhet. Ideális húsok
kicsontozásához és szeleteléséhez, inak és zsíros húsok
vágásához. A kúpos penge megkönnyíti az ízületek és a
csontok kicsontozását.
Több termék megjelenítéséhez távolíts el egy szűrőt