Tojásfehérjehab felveréséhez ideális tál. A habverés folyamán a tojásfehérjével reakcióba lépő réz felületének köszönhetően sokkal stabilabb hab keletkezik, mint amilyen egy normál tál használata esetén. A gömbölyű alj ideális a receptje szerinti összetevők keverésére. A kínálatban különböző kivitelű – a nagyobb stabilitását segítő bronz füllel és a felakasztáshoz bronz karikával ellátott.- tálakat talál. A külön megvásárolható rozsdamentes állvány ideális a tálak lehelyezésére.
Habverés menete:
A réz reakcióba lép a tojásfehérjével és ionokat szabadít fel, melyek meggátolják a túlhabosítást. A réztálban felvert tojáshab enyhén sárgás színű, és stabilabb a másfajta anyagból készült tálban felvert habokétól.
Amennyiben az étel odasülne, áztassa be az edényt forró, szappanos vízbe. <LI>A használat során a réz színe elváltozik, ez egy természetes jelenség, ami nincs semmilyen hatással az alapanyag minőségére. <LI>A rézedények fényes felületének visszaállításához használja a „Copperbrill“ réztisztító pasztát. További információért <FONT color=#d02b00>kattintson ide!</FONT> <LI>A rézedények nem tisztíthatóak mosogatógépben! A mosogatógépekben használt tisztítószerek rendkívül agresszívak és jelentősen csökkentik az edények élettartamát.