A forradalmian új csavaros gyümölcsprés G21 Chamberi speciális Optimal Seal technológiával a gyümölcsök és zöldségek tökéletes kifacsarásához. Egyedülálló módszerének köszönhetően a lehető legtöbb levet tudja előállítani, legyen szó lágy, vagy kemény gyümölcsről, zöldségről.
Miért olyan jó az inverz préselés?
Az inverz préselés ellentétes mechanizmussal történik, mint amit más vízszintes csavaros facsaróknál megszokhattunk. Ez egy forradalmi változás, amely más gyártóknál nem található meg.
A prés csavarja a prés testének irányába forog, úgy, hogy a töltőcső préselő részében lévő nyílások fordított sorrendben vannak. Ez azt jelenti, hogy a préselő testénél először a hulladék számára elhelyezett nyílások helyezkednek el és csak azután folyik el a frissen facsart zöldség – vagy gyümölcslé.
Specifikációk
Több termék megjelenítéséhez távolíts el egy szűrőt