A Sous-vide főzés vagy a vákuumos főzés az elmúlt években gasztronómiai slágerré vált. Az alacsony hőmérsékletű vízfürdőben légmentesen záródó műanyag tasakban elkészített húsok és zöldségek megőrzik szaftosságukat és természetes ízüket. Most pedig a német WMF márka sous-vide készülékének köszönhetően bármikor, akár otthon is belekóstolhat a professzionális főzési módszerrel elkészített finomságokba!Az állítható hőmérsékletnek és időzítőnek köszönhetően a Lono 04.1536.0011 készülékkel az ételek pontos hőmérsékleten, akár 72 órán keresztül is elkészíthetők. A hőmérsékleti pontosság fontos tényező a modern sous-vide módszerrel való előkészítésben. Ezért a készülék LCD kijelzővel van felszerelve, amelyen könnyen beállíthatja a főzési hőmérsékletet 35 és 90 ° C között.Tudta, hogy … A zöldségek és gyümölcsök sous-vide módszerrel történő elkészítésekor 20%-kal több vitamint és 40%-kal több ásványi anyagot őriznek meg, mint a normál főzéskor?Fontos tudnivalókProfesszionális készülék a sous-vide módszerrel történő ételek elkészítéséhezPontosan szabályozott hőmérsékletű vízfürdőben egyenletes melegítéshezSzálcsiszolt rozsdamentes Cromargan® 18/10 acélból készültLCD kijelző könnyű kezelésselÁllítható hőmérséklet (35 ° C – 90 ° C)Állandó vízhőmérséklet fenntartása a keringető szivattyúnak köszönhetőenLassú főzési időzítő akár 72 óráig6 literes víztartályA belső edény 3 l-es tartályaA tartály egyszerű kezelése a fogantyúknak köszönhetőenTipp: Kínálatunkban a Lono sorozat vákumfóliázóját és sous-vide zacskóit is megtalálhatjaWMF márka napok 2021.10.28–10.31
Több termék megjelenítéséhez távolíts el egy szűrőt