A** Choc Resto Inductiontapadásgátló felületű serpenyő** a francia de Buyer társaságtól roppant könnyű, ideális kényes ételek elkészítésére és melegítésére, melyekhez kevés mennyiségű zsiradékra van szükség. A figyelemreméltó 5 mm vastagságú anyag biztosítja az anyagok időtállóságát, a kiváló minőségű tapadásgátló felület pedig profi minőségű, ellenálló és megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik a mindennapos használathoz. Az átgondolt** Lyonnaise formatervezésnek** , azaz a serpenyő kiszélesített és kidomborodó szélének köszönhetően a készülő ételek egyszerűen megforgathatók benne, tálaláskor pedig könnyedén rácsúsztathatók a tányérra.
A Choc Resto Induction serpenyők kialakításuknak köszönhetően optimális hővezető képességgel és kiváló hőakkumulációval rendelkeznek. Minden főzőfelületen használhatók és mivel speciális ferromágneses aljuk van, ezért** indukciós főzőlapra** is alkalmasak. A lapos, epoxi bevonatú rozsdamentes acélból készült nyelek szegecsekkel vannak rögzítve, ellenállnak a magas hőmérsékletnek. Ez a bevonat megakadályozza, hogy a nyelek felmlegedjenek. A serpenyőkben az ételek csupán 10 percnél kevesebb ideig süthetők, piríthatók.
Pár hasznos tipp a Choc Resto Induction serpenyő használatához:
Az 1830 -ban alapított francia de Buyer társaság már több évtizede elismert elsősorban a professzionális gasztronómia világában. A Choc Resto Induction sorozat pedig profi minőségű tapadásgátló felülettel bevont serpenyőket kínál a hagyományos háztartásoknak is.