A belga BergHOFF márkájú, tapadásmentes felülettel
rendelkező fedeles lábas a lábas és sütőedény
egyedülálló kombinációja, amely a sütőben még a
magas hőmérsékleteknek is ellenáll, 240 °C-ig.
A domain egy többrétegű FERNO GREEN tapadásmentes
felület, kerámia és márvány kombinációjával. Ez a
felület erősen tapadásmentes, így odaégés nélkül is
főzhet, még minimális zsírmennyiség mellett is, így
maximálisan higiénikus és alkalmas az egészséges
főzésre.
A BergHOFF GEM lábas magja öntött alumínium, amely
kiváló hővezető képességgel rendelkezik, így
általánosságban az egyik legideálisabb anyag az edények
gyártásához. Nagyon gyorsan, egyenletesen felmelegszik
a teljes felületen, főzés és sütés közben pedig könnyen
fenntartja a hőmérsékletet. Emellett nagyon stabil,
állandó alakú és mindenekelőtt ártalmatlan az
egészségre. Ezenkívül a kétrétegű szendvics alja
jelentősen növeli a hevítési sebességet a maximális
főzési hatékonyság érdekében. A fogantyúk a lábas
testének részét képezik, egy darab anyagból öntöttek,
így nem tudnak letörni vagy kilazulni. Az üvegfedél
tökéletesen tapad az edény széléhez, a nagy,
rozsdamentes acél fogantyúja pedig megkönnyíti a
kezelést.A fedél egyik oldalán szűrőlyukak vannak, így
burgonya, rizs vagy tészta főzésénél kényelmesen
leszűrheti a vizet a fedélen át.
A tapadásmentes felületének köszönhetően a lábas nagyon
könnyen tisztítható, a szennyeződéseket pedig elegendő,
ha szalvétával vagy nedves ruhával törli le róla.
Robusztus, erős falú edény, amely hosszú élettartamot
garantál.