A BEKA Papillon 31 cm-es fedeles sütőedény öntött
alumíniumból készült és alkalmas lassú főzéshez,
aranybarnára sütéshez, újramelegítéshez és
természetesen finom hagyományos párolt húsokhoz.
Kifinomult pároló rendszer: az étel kétszer olyan
szaftos marad ebben az egyedülálló sütőedényben, mint
egy hagyományos lábasban. Először is, a főzés során
képződő páralecsapódás a fedél alján lévő dudoroknak
köszönhetően egyenletesen oszlik el az ételeken a főzés
során. Másodszor, a kerámiafedél és az alumínium lábas
kombinációja ideális hideghatást kelt. Az alumínium
edény gyorsan felmelegszik, a kerámiafedél pedig
hosszabb ideig hűvösebb marad. Ez a
hőmérséklet-különbség extra páratartalmat és extra
levegőkeringést eredményez.
És az eredmény? A hús és a zöldségek még puhábbak
lesznek. A kerámia tapadásmentes bevonatnak
köszönhetően az ételek könnyedén kicsúsztathatók a
serpenyőből. Egyszerűen tisztítható. A könnyű alumínium
kiváló hővezető, ami azt jelenti, hogy a megfelelő
főzési hőmérséklet eléréséhez elegendő alacsony vagy
közepes hőfokon főzni.