Anyag | Borovifenyő |
Magasság | 24 cm |
Szélesség | 25 cm |
Felület | Természetes |
Gyártó | AtmoWood |
<IFRAME width=„100%“ height=„400px“ src=„https://orbitvu.co/share/dd2hEpbUhFswFE4nUsiqcF/5265744/360/view“></IFRAME>
A káposzta vagy uborka erjesztésére szolgáló fedeles fából készült edény biztosítja, hogy a savanyított alapanyagok védve legyenek a levegőtől, a rovaroktól és a naptól, így hosszú ideig megőrzik frissességüket és ízüket. Használható közönséges vizes vödörként, virágtartóként és sok más célra is. A tárolóedényt ráadásul fémkarikákkal erősítették meg.
A savanyú káposzta és az uborka a cseh konyhában rendkívül népszerű étel. A káposztát a hagyományos sertésgombócokhoz és számos más ételhez használják, míg az uborkát szendvicsekhez és zöldségsalátákhoz tálalják. Természetesen a legjobb, ha otthon savanyítjuk a káposztát vagy az uborkát, ezért készítettük el ezt a nagyszerű fából készült erjesztőedényt, hogy egészséges és ízletes legyen az eredmény.