<P>El akarod kápráztatni a családot a tökéletesen burkolt tortáddal?
<P>Ezzel a 2 az 1-ben fondant simítóval gyerekjáték lesz a torta bevonás!
<P>Miért más ez a fondant simító, mint a többi? Mert a simító közepe kivehető, így odaférünk vele a kisebb helyekre és a finomabb simító műveleteket is eltudjuk vele végezni.
<P>Ezzel a fondant simító eszközzel te is megvalósíthatod ezt és ezentúl tökéletes tortákkal kápráztathatod el családodat, barátaidat. A fondant simítót használhatod marcipán és fondant tortaburkolatok készítésénél egyaránt.
<P>A két simító mérete: 15*8 cm és 6*10 cm.
<H2>A fondant simító használata:
<LI>A tortaburkoló masszát (marcipán, fondant) keményítővel megszórt sima felületen kinyújtjuk, közben többször is elegyengetjük a felületét a marcipán simító eszközzel.
<P><EM>Tipp: A legjobb ha <A href=„http://www.sussvelem.com/szilikon_gyurolap_4050_cm_1051“>szilikon gyúrólapon dolgozunk, de alkalmas lehet a nyújtásra a konyhai munkalap is.
<LI> A megfelelő vastagságúra nyújtott (3–5 mm) bevonót, nyújtófára tekerjük és a már kész, krémmel vékonyan bevont tortára helyezzük .
<P><EM>Tipp: Mindig a torta szélénél kezd el a burkolat felhelyezését, úgy hogy legalább 2 cm -el túlnyúljon rajta.
<LI>A marcipán simító eszközzel a torta közepétől indulva körkörös mozdulatokkal rásimítjuk a burkolatot. <LI>A torta oldalánál először a kezeddel igazítsd helyre a lelógó részeket, majd a fondant simítóval tökéletesítsd a bevonat felületét.
<P> <EM>Tipp: Csak utolsó lépésben vágd a torta méretére a fondant és marcipán burkolatot és kezdődhet a kreatív tortadíszítés!