A német WOLL márka kiváló termékei közé tartozik az edzett alumíniumból gyártott Titanium Nowo sütőtál is, mely egyedülálló tapadásgátló rétegének köszönhetően ideális segítséget nyújt az egészséges és energiatakarékos főzéshez , és a zsírmentes vagy minimális mennyiségű zsiradékon való sütéshez.
A Titanium Nowo edények legnagyobb előnye, hogy** tökéletesen egyenletesen vezetik és tartják meg a hőt** , valamint a titánrészecskékkel edzett felületük átlagon felüli tapadásgátló bevonatot képez, amely rendkívül ellenálló az ütődéssel és karcolódással szemben. Az edény könnyen tisztítható mosogatógépben is, és ellenáll a fém evőeszközök karcolásainak is.
A Titanium Nowo sütőtál használható a tűzhelyen és a sütőben is , sőt kirántani is lehet benne. Különlegessége, hogy ovális fedele külön is használható, például hal sütésére . Ideális egybensült húsok, elkészítéséhez.
A Titanium Nowo sorozat
</p> <p>Milyen anyagokból és milyen technológiákkal dolgozunk?
A WOLL márka professzionális öntvényein szereplő „Made in Germany” védjegy a legmagasabb minőségi kivitelezés garanciája. A WOLL edények a gyártási folyamata során folyamatos, több fázisú a minőség-ellenőrzésen mennek keresztül. A WOLL társaság által alkalmazott technológia környezetbarát , alacsony szén-dioxid-kibocsátást eredményez. A WOLL márka egyedi edényei kiváló minőségű alumínium-ötvözetből, kézi öntéssel készülnek , ami különlegessé teszi őket a hagyományos, névtelen gyári termeléssel szemben. A kézi öntés lassú, precíz munkafolyamata során ugyanis nem keletkeznek olyan apró légzsákok, amelyek csökkentik az anyag minőségét.
Az így kapott alumínium öntvényre még több réteg is kerül az edény nagyobb ellenállóságának és tapadásmentességének érdekében. Mielőtt azonban ez megtörténik,** az edény felülete többszörös csiszolási procedúrán megy keresztül** , többek közt homokfúvásos technikával. Az edénytest kialakításának következő szakasza a titánrészecskékkel történő edzési folyamat , amelynek során 20 000 ° C-ot is meghaladó hőmérsékletű** plazmasugárral égetik ki** . Az edény ennek köszönhetően nagyon stabillá válik, méret- és formatartó lesz, valamint nagyon ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben. Ekkor kerül rá az a réteg, amely a korróziótól védi az edénytestet, majd a harmadik réteg, amely kiváló anti-adhéziós, vagyis tapadásgátló tulajdonságokkal bír. Az utolsó, keményített külső réteg szintén a tapadásgátlást szolgálja, tökéletes minőségét a titánrészecskékkel történő edzési mechanizmus biztosítja. Aki a WOLL edényeit választja, az egy féltve védett, hét lakat alatt őrzött gyártási titok minőségi termékeit tudhatja magáénak.
A kiváló minőségű tapadásgátló réteg , a
speciális gyártási folyamatnak köszönhetően rendkívül ellenálló, így
az edény bátran tisztítható mosogatógépben, és nem tudnak neki ártani a
fém konyhai eszközök sem. (Az edény életének meghosszabbítása
érdekében azonban azt javasoljuk, hogy inkább kímélő fa vagy szilikon
eszközöket használjon.). A speciálisan edzett tapadásgátló felületének
hála a WOLL márka termékei garanciát jelentenek az egészséges, kevés
zsiradékkal vagy akár anélkül főző háziasszonyok számára. A WOLL
termékek biztonságosak és nem tartalmaznak PFOA
származékokat . A WOLL edényekben készült ételek kivételesen
gazdagok vitaminokban. A termékek hőellenállása eléri a 250 °
C-ot , ami kifejezetten alkalmassá teszi ezeket az edényeket a puha
szerkezetű, törékeny élelmiszerek, pld. halak párolására és sütésére
is. A Titanium Nowo edények ellenállnak a „termikus sokk”-nak
is , vagyis zsiradék nélkül is hirtelen hevíthetők a
megrongálódás veszélye nélkül. A minőségi tapadásgátló
tulajdonságainak következtében könnyen tisztítható.
<p></p>