Gőz segítségével, zsiradék nélkül, időt és energiát megtakarítva készítheti el ételeit, amelyek így megőrzik eredeti ízüket, a vitaminokat és az ásványi anyagokat. A STAR rozsdamentes párolóedény három, önállóan is használható részből állrészből áll: Lábas Pároló betét, amely szűrőnek is használható Fedő rozsdamentes acélból Átmérő: 20 cm Ürtartalom: kb. 2 liter Anyaga: rozsdamentes acél Minden típusú tűzhelyen használható. Hogyan használjuk a párolóedényt? 1.A megtisztított zöldségeket tetszőleges formára, általában apró kockákra felaprítjuk. 2.A pároló edény alsó részét megtöltjük vízzel. 3.Az edény felső, lyukacsos részében elhelyezzük a felaprított zöldségeket. 4.Az edényt fedővel letakarjuk. 5.A vizet felforraljuk, és gyöngyöző forrás mellett addig pároljuk a zöldséget, ameddig ízlés szerint megpuhul. 6.A párolófolyadékot ne öntsük ki, használjuk fel alaplevesek, szószok készítéshez