Petra Termosztátos zuhanyrendszer - komplett

38 990 Ft

Üzlethez Watermarkt.hu

Petra Termosztátos zuhanyrendszer zuhanycsaptelep zuhanyszettel,és esőztetővel – komplett

  • Termosztátos zuhanycsaptelep rendszer
  • 20–50c-fok között állítható.
  • zuhany szettel
  • esőztetővel
  • átmérője 20cm
  • A zuhanycső magassága a csapteleptől:100cm
  • 1 év magyar garancia

<P>

Miért a termosztátos csaptelep?

Bizonyára Ön is ismeri az általános fürdőszobai csaptelepeket, például a két gombosat, amelynek esetében egyik oldalon a hideg, másik oldalon a meleg vizet nyithatja meg, így keverve ki a megfelelő hőmérsékletet. Gyakori az egykaros csaptelep is, amelynek használata során a kart jobbra vagy balra fordítva érhető el megfelelő hőfokú vízsugár. Tudta, hogy a hagyományos csaptelepek miatt átlagosan 30–60 másodpercet tölt a hőmérséklet beállításával? Egészen addig, amíg termosztátos csaptelepre nem vált: ebben az esetben ugyanis ez a szám nagyjából 6 másodpercre módosul: többé nem folyik ki “kezei közül” sem az idő, sem a pénz, sem a víz. Sikerét megannyi háztartás elégedett tagja bizonyítja – főként a kisgyermeket nevelők.

A termosztátos csaptelepein nincsen szabályozó kar: speciális vezérlőfej biztosítja az állandó víznyomást és vízhőmérsékletet. Emiatt nem történhet meg, hogy Ön vagy gyermeke zuhanyozás közben véletlenül a szabályozó karba ütközik, és hirtelen átállítja a víz hőmérsékletét tűzforróra vagy jéghidegre. A termosztát felső részén található blokkoló gomb – amely tulajdonképpen gyerekzárként funkcionál – meggátolja a 38°C-nál melegebb víz engedését, kizárva a leforrázás veszélyét. Persze ha más hőfokra vágyik, a blokkológomb ismételt lenyomásával bármikor élvezheti azt.

Hogyan használja a termosztátos csaptelepet?

<OL open=""> <LI dir=„ltr“>

Nyissa meg a termosztátos csaptelepet úgy, hogy a jobb oldalon található, tekerhető fejet önmaga felé fordítja!

</LI> <LI dir=„ltr“>

A 60°C és 15°C-os víz a hőfokkiegyenlítő tartályban automatikusan 38°C-ra egyenlítődik ki.

</LI> <LI dir=„ltr“>

Ha hidegebb vizet szeretne használni, a bal oldalon található hőfokszabályzót – a blokkológomb lenyomásával – tekerje maga felé. Így 15°C-os vizet enged majd fürdés közben.

</LI> <LI dir=„ltr“>

Ha melegebb vízre vágyik, mint 38°C, akkor ismételje meg ugyanezt, csak az ellenkező irányba! Így a 42°C-os vizet élvezheti.

</LI> <LI dir=„ltr“>

A fürdés végeztével a jobb oldali tekerhető fejet fordítsa vissza alapállásba!

</LI>

</P>

Gyártó Aqua rain

Kedvelte (1)