Az öntöttvason történő grillezés új dimenziókat nyit a tökéletes íz világában. Büszke tulajdonosa a G21 Oklahoma BBQ gázgrillnek ? Összefut a nyála amikor arra gondol, hogy steaket, sajtot, pisztrángot, tojást, virslit, padlizsánt, paprikát, vagy más nyári finomságot grillez? Ebben az esetben szerezze be a G21 öntöttvas lemezt. Higgye el, ilyen ínycsiklandó steaket még nem evett.
Miért pont öntöttvas?
A öntöttvas az egyik legellenállóbb anyagok közé tartozik, melyeket grillezéskor használnak. Ellenál a magas hőmérsékletnek és a karcolásoknak is . A lemez mindkét felén más felületet találunk. Egyik fele sima , melyet leginkább a szeletelt zöldségek, tojások és sajtok grillezésekor használhatunk. Másik fele recés , mely tökéletes alapot biztosít a steakek, nagyobb zöldségek és halak grillezéséhez.
Zöldségek finoman és egészégesen
Szivesen enne grillezett zöldségkeveréket? A zöldséget grillezheti a rácson, ha nagy darabokban hagyja, nehogy beleessen a tűzbe. Ráadásul az így grillezett zöldséget könnyen elégetheti és a végén száraz ostyákat fog tálalni a vendégeinek, szaftos és egészséges finomságok helyett. Szuper megoldás ez az öntöttvas grillező lemez. Így kedvenc zöldségeit grillezheti kis, vagy akár nagy darabokban is. Menjen biztosra, hogy az Ön által grillezett szaftos zöldségekkeveréket a barátai még sokáig emlegetni fogják.
Mit szól egy finom hússzelethez?
A rácson grillezett steaket is érdemes megemlíteni, de az elkészítése közben a szaftja kicsöpög és a hús szárazabb marad. Ez nem történhet meg a grillező lemezen történő grillezés közben! A grillező lapon grillezett steakek szaftosak maradnak . Ezzel a felületén aranyszínű, sült kérget kap, és a hús belül puha és szaftos lesz.
Be van már pácolva a hús és fel van szeletelve a hús? Akkor készítse el a grillt, melegítse fel az öntöttvas lemezt, hűtse le az italokat, hívja meg a barátait és élvezze a kellemes estét a szabad ég alatt.
Műszaki adatok
<ul class=„para“>- Anyag: öntöttvas
Több termék megjelenítéséhez távolíts el egy szűrőt