Gyártó | Kapiga |
Anyaga | szilikon |
Méret | 38xx28 cm |
Hőálló | +230 fokig |
Mosogatógépben | mosható |
<P>Ezen a szilikon sütőlapon minden macaron tökéletes méretben készül el. Az adagoló segítségével csodás macaronok készülhetnek kezdő cukrászok konyhájában is.
Macaron
Hozzávalók:
3 tojás ( fehérje)
6 dkg kristálycukor
18,5 dkg porcukor
10dkg finomra darált mandula
Elkészítés:
A tojásokat válassza szét, majd kezdje el felverni a fehérjét. Ha már habos, adja hozzá a kristálycukrot , majd verje nem túl kemény folyós habbá. Egy másik edényben keverje össze a mandulát és a porcukrot, majd gyors mozdulatokkal keverje az előzőleg elkészített habba. Színessé teheti a macaronokat, ha ételfestéket ad a krémhez. Töltse a kész krémet az adagolóba. Nyomja az adagolóval a kis korongokat a formákba, majd hagyja egy órát állni őket szobahőmérsékleten, hogy megkeményedjenek . Miután ez letelt 140 fokra előmelegített sütőben süsse őket kb 10 percig. A kisült korongra tegyen tetszés szerint tölteléket ( csokoládé, puding…) majd nyomjon a tetejébe egy üres korongot.
Kellemes sütést… :)
</P>