Vége az egészségtelen, kémiai anyagokkal teli pattogatott kukoricának! Most elkészítheted a finom nasi egészséges, otthoni változatát. Az ízesítésnek nincsenek határai. Elkészítés: • Ellenőrizd, hogy a szilikon tál szorosan be van e helyezve a külső edénybe. • Töltsd meg a tálat kb 50 g kukoricával. Ne tölts többet a megengedettnél. • Fedd le jól, gondosan zárd le, majd tedd be a mikrohullmú sütőbe. Az elkészítés 1– 1,5 percig tart, a mikródtól függően. Amikor a kukorick kipattogása lelassul, kapcsold ki a sütőt. Ha füstöt vagy égő jelzést veszel észre, azonnal kapcsold ki a mikrót. • A szélénél fogva vedd ki az edényt. Fordítsd meg, és rázd kb 15 másodpercig. A ki nem pattogott kukoricák kiesnek a fedél lyukain. • Vedd le a fedelet, és tetszés szerint ízesítsd a kukoricát. • Helyezd vissza a fedőt és rázd össze. • És már kész is a finom pattogatott kukorica.
Több termék megjelenítéséhez távolíts el egy szűrőt