Flexa Basic - Ágyrács

12 400 Ft

Üzlethez Nide.hu

Raktáron

<P>**FLEXA Basic ágy **

A Flexa Basic bútorcsalád (korábban Thuka néven volt forgalomban) tagjai a jól ismert, igényes dán minőséget képviselik,.

A Basic bútorcsalád ágyait számos kiegészítő elemmel szabhatjuk gyermekünk igényeihez: asztal-polc-heverőfotel elemmel különböző variációkban, ágyfiókkal, ill. számos aprósággal tehetjük az ágyat még praktikusabbá és színesebbé, többféle textil közül választhatunk.

Mint minden Flexa bútor, a Basic bútorcsalád elemei is rendelkeznek TÜV-tanusítvánnyal. A Flexa Basic ágyakat a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően tervezték és kivitelezték, hiszen gyerekek számára készültek: a sarkok lekerekítettek, nincsenek hegyes élek, minden Flexa Basic ágy (nemzetközi intézetek által) az érvényben lévő biztonsági előírásoknak megfelelően tesztelt

<HR />

A nyaga: tömör északi fenyő. Ennek azért van jelentősége, mert az északi területeken a kevesebb napfény miatt lassabban nőnek a fák, az évgyűrűk sűrűbbek, kevesebb csomó található bennük, ezért a fa masszívabb, tömörebb, tartósabb. Ez érzékelhető a bútorokon is. 

Színe: natúr, környezetbarát, vizes-bázisú lakkal kezelve. A Flexa kizárólag olyan lakkokat használ, melyek oldószerektől és mérgező színezőanyagoktól mentesek. A lakkok kiváló minőségűek, ez teszi a bútorok felületét strapabíróvá és ellenállóvá, legyen szó nedvességről, vagy akár egy kisgyerek fognyomáról.

Méretek:  200 × 90cm -es Flexa Basic és Nordic ágyakhoz**</STRONG>

**21 db lécből áll. **

<STRONG>Az ár tartalmazza:**

  • ágyrács
  • csavarok, összeszerelési útmutató

<HR /></P>

Gyártó FLEXA

Kedvelték (1)

Kapcsolódó termékek

Clip Flex ágyrács
-8%
Raktáron

Clip Flex ágyrács

13 799 Ft 14 999Ft
Trio Flex ágyrács 1
-8%
Raktáron

Trio Flex ágyrács

37 719 Ft 40 999Ft