A főzőkosár kiváló és mindenekelőtt praktikus eszköz bármilyen konyhához. Akár abban a professzionális konyhában, akár otthon! Ez többféle módon használható! Szűrőedény főtt tészta öblítéséhez, valamint tál gyümölcs vagy zöldség számára, vagy gőzölgőként való pároláshoz. A főzőkosár könnyen összecsukható és kibontható. Hajtogatáskor szinte semmilyen helyet nem igényel.
A konyhában a következő címen használhatja:
Tipp:
Jól ismert helyzet! Főzel tésztát, de leürítés után rájössz, hogy kevés van! Mi van ezzel most? Építsen új potot, és várjon meg újra a forralást? Természetesen ezt már nem akarod! A főzés problémájának elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a tésztát szitában főzzük! Vegye ki a főtt tésztát egy szitában, öntsön egy másik edénybe, és ha úgy találja, hogy kevés van, még mindig van egy csésze forró víz!
Műszaki adatok: