Fedél a G21 Gourmet Miracle 28 cm átmérőjű főzőedényhez, rozsdamentes acél/greblon

5 953 Ft

Üzlethez Epenta.hu

Ingyen kiszállítás Raktáron

Fedél a 28 cm átmérőjű G21 Gourmet Miracle főzőedényhez. A speciálisan kialakított fedél párologtató nyílással és szűrővel teszi még élvezetesebbé a főzést. A fejlesztés során külön figyelmet kapott a fedél kialakítása. Mindig ügyeljen arra, hogy ne karcolja meg a Greblon® réteget a rosszul elhelyezett fedéllel.

Nagy előnye az általánosan használt főzőedényekhez képest a párologtató nyílás, illetve a szűrő. Nem kell többé attól tartania, hogy megégeti a kezét, amikor kiönti a dorró vizet a tésztából, vagy burgonyából.

Ellenálló anyag

A G21 Gourmet Miracle fedele edzett és tartós üvegből készült, vastagsága 4 mm. Mosogatógépben mosható. A sütőben 180 °C-ig ellenáll a hőnek.

Miben rejlik a GREBLON® C3 bevonattal rendelkező edények előnye?

GREBLON® C3 egy roppant kemény, ellenálló anyag. A piacon több féle greblon bevonat létezik. A G21 Gourmet Miracle ezek közül is a legjobbal van bevonva. A háromrétegű, üvegkerámia erősítésű GREBLON® C3

  • rendkívül kemény, karcolásálló, kopásálló, és semmilyen körülmények

közt nem engedi, hogy a nyersanyagok a falakra tapadjanak. Igen, a GREBLON® C3 + semmilyen élelmiszer nem tapad, így lehetetlen bármit is leégetni benne.

<big>Tulajdon­ságok:</big>

Márka: G21

Főzőedény űrtartalma: 7l

Anyag:

Fedél: üveg

Hő ellenállás: 180 °C-ig

Gyártó G21

Kedvelte (2)

Kapcsolódó termékek

Több termék megjelenítéséhez távolíts el egy szűrőt