A Gravity Slip-Let® tapadásmentes felületű serpenyőről röviden:
Vastag, három rétegű szendvics fenék rozsdamentes acélból és alumíniumból garantálja a hő optimális akkumulációt és elosztást . Ideális a főzéshez és kitűnő a sütéshez. A serpenyő nyél színes szilikonnal van bevonva, a sütés közben nem forrósodik. A praktikus felfüggesztési nyílásnak köszönhetően a serpenyő mindig kéznél van.
Az Eva Solo dán társaság Gravity sorozatának fazekai és serpenyői a professzionális funkcionalitás és kidolgozottság által inspirálva jöttek létre. Legyen szó fedőről vagy e sorozatba tartozó edények bármely más részéről, mindig alaposan átgondolt részleteket talál, amelyek a főzést örömteljessé teszik és egyúttal gondoskodnak a biztonságról főzés közben. Kínálatunkban a Gravity konyhai eszközök egész sorozata, melyeket a fazék vagy serpenyő szélére állíthat.
Tippek és hasznos tanácsok Használat előtt: távolítsa el az összes címkét és mossa le az edényről a port és a gyártási folyamat esetleges maradványait.
Használat közben:
Használat után:
Tipp a Slip-Let® réteg élettartamának meghosszabbítására:
Amennyiben a Slip-Let® tapadásmentes felület idővel megsötétül, az a megégett fehérjék vékony rétege miatt van. Ez könnyen eltávolítható úgy, hogy a serpenyőt feltölti vízzel, hozzáad 4–5 evőkanál mosóport, és hagyja kb. 45 percig főzni. Néha keverje meg az edénymosó kefével. Szükség esetén ismételje meg. Majd az edényt mossa el, az egész belső részt ápolja vékony növényi olaj réteggel.