Kenyérsütő ETA Delicca Mini 8149 90001, fekete Egészséges házi kenyér teljesen automatizált készítése, 12 előre beállított programmal. GLUTÉNMENTES, LEKVÁR, JOGHURT és SAJÁT programok. A teljesen automatikus előkészítés biztosítja a dagasztást, a kellő kelesztést, a minőségi sütést és az ezt követő melegen tartást anélkül, hogy Ön beavatkozna Többcélú felhasználás: különböző típusú kenyerek (sós, édes, fehér, teljes kiőrlésű vagy gluténmentes) sütése, különböző típusú tészták, lekvárok, sütemények, piték, kekszek, aprósütemények, joghurtok stb. SAJÁT program a kenyérkészítési fázisok egyéni beállításához, kéreg színe beállítható (3 fokozat beállítása) Sütőforma tapadásmentes bevonattal a könnyű tisztítás érdekében 1 keverőlapát Praktikus összecsukható fogantyú a tartály kényelmes kezeléséhez Fedél betekintő üvegablakkal az egyszerű ellenőrzéshez Kijelző, amely az elkészítés állapotát mutatja Hangjelzés, amely jelzi a további összetevők hozzáadásának lehetőségét 15 órás időzítő – késleltetett indítási funkció Automatikus hőmérséklet fenntartó funkció (60 perc) Teljesítményfelvétel 600 W Tartozékok: sütőforma, keverőlapát, adagolópohár, mérőkanál, horog 12 előre beállított program 1. KLASSZIKUS – fehér búza- és barna rozskenyérhez készült, gyógynövényekkel és mazsolával ízesített kenyérhez is 2. GYORS – fehér, búza- és rozskenyér gyors elkészítéséhez készült. Ebben a módban a kenyér kisebb és sűrűbb a közepe. 3. ÉDES – édes típusú kenyér sütésére szolgál, ropogósabb héjjal, mint klasszikus programmal történő sütéskor. 4. TELJES KIŐRLÉSŰ – teljes kiőrlésű kenyér sütésére szolgál alacsony gluténtartalmú lisztből. 5. GLUTÉNMENTES – gluténmentes kenyér készítésére szolgál. 6. TÉSZTA – a tészta dagasztásához / keveréséhez, majd sütés nélküli kelesztéséhez készült. A tészta elkészítéséhez különböző hozzávalókat használhat különböző típusú tésztákhoz, süteményekhez (pl. Zsemle, pizza stb.). 7. DAGASZTÁS – csak a tészta dagasztására szolgál (kelesztés nélkül). A tészta dagasztásakor különböző összetevőket használhat különböző típusú kenyerekhez, tésztákhoz (pl. Zsemle, pizza stb.). 8. SÜTEMÉNY – hozzávalók gyúrására / keverésére tervezték (pl. Süteményhez, lepényhez), amelyeket ezután előre meghatározott ideig sülnek. 9. LEKVÁR – Dzsem vagy lekvár elkészítésére szolgál friss gyümölcsből. 10. JOGHURT – házi joghurt elkészítésére szolgál. 11. SÜTÉS – barna kenyér, piskóta, aprósütemény sütésére készült. 12. CUSTOM – a kenyérkészítési fázisok egyedi beállítására szolgál