Cukortartó, New Cottage Basic kollekció - Villeroy & Boch

14 480 Ft

Üzlethez Decoronline.hu

A kortalan formatervezés és az elegáns megjelenés a híres Villeroy & Boch márka New Cottage kollekciójának ismertetőjelei. A vidéki stílust tiszta és egyszerű vonalak teszik teljessé. A kollekció tökéletesen kombinálható más elemekkel, mint például a Mariefleur virágminta.

Használhatja ünnepi alkalmakkor, amikor minden figyelmét a felszolgált ételekre szeretné összpontosítani, de hétköznapokon is remek szolgálatot tesz.

A New Cottage Basic kollekció több mint 20 rendkívüli terméket tartalmaz, amelyek biztosan megtalálják a helyüket az Ön konyhájában is. Próbát tehet a reggeliző készlettel (csészék, csészealjak, cukortartók, tejes kanna, teás kanna), vagy válasszon a vacsora készletek, ovális tálak közül.

A német Villeroy & Boch márka prémium porcelánja kemény gyémánt bevonatának köszönhetően mindennapi használatra is alkalmas. Az edényeket mosogatógépbe, vagy mikrohullámú sütőbe is helyezheti. A gyártási technológia – melynek során a terméket először 1230°C-on kiégetik, majd 650°C-ra hűtik – biztosítja a sérülésekkel szembeni magas ellenállóképes­séget. Az égetést követően a terméket mázolják, majd ismét kiégetik, így nyeri el pompás, fényes külsejét. A színezést, vagy kézi festést követően a termék utolsó égetése következik. A porcelán mázolatlan részeit gyémánttal csiszolják. A végső megmunkálásnak köszönhetően a tányérok sem egymást, sem az asztalát nem karcolják.

A Villeroy & Boch márkáról ITT.<br>Villeroy & Boch termékek ITT.

Anyag prémium porcelán
Gyártó Villeroy &amp; Boch
Térfogat (ml) 450
Származási hely Németország
Szín fehér
Mosogatógépben / mikrohullámú sütőben használható igen / igen
Súly (g) 340
Kollekció New Cottage Basic