Aroma diffúzor LED USB 130 ml DARK WOOD

11 600 Ft 15 900 Ft

Üzlethez Bestent.hu

Raktáron Kedvezményes

Dark Wood aroma diffúzor  A stílusos és elegáns aroma diffúzor gondoskodik az otthona kényelméről, a gyerekszobában is. Ionizálókén­t működik – csökkenti az ionokat, amelyek káros hatással vannak ránk – minden szennyeződés alapjaira bomlik ahelyett, hogy a tüdőnkben landolna. Ezáltal élvezheti a tiszta levegőt, amely megmutatkozik majd fizikai és pszichikai jólétén is - nem lesz állandóan fáradt, vagy álmos. A diffúzor ideális megoldás az asztmatikusok, alergiás betegek számára, de azoknak is, akik gyakran fejfájással küzdenek.

A por, atkák, de még a technológia is (mobil, pc, tablet, mikrohullámú sütő,…) termel pozitív ionokat, amelyek nagyobb mértékben befo­lyásolják egészségügyi állapotát. Biz­tosítson magának és családjának biztonságos és egészséges levegőt, amelyért ez a diffúzor kezeskedik.

Aromaterápia Ha hozzáad a víztartályhoz pár csepp eszenciális olajat (az olajak nem részei a csomagnak), a klasszikus légfrissítőből a­romaterápiás készülék vállik, amelynek gyógyító és jótékony hatásai vannak. Lélegezzen mélyeket, meditáljon és élvezze a pihenést. Aromaterápia: Jótékony hatásai a test és lélek egészségére 

Wellness világítás A diffúzor 7 különböző színű világítással rendelkezik. Á­llítsa be színét hangulata szerint és élvezze a pihenést.

Halk üzemelés és alacsony energia fogyasztás Ez az aroma diffúzor az egyik leghalkabb model a piacon. Nem kell így aggódnia, hogy Önt, vagy gyerekeit, az üzemelése zavarná az éjszaka nyugalmában. Az alvás minőségére nincs negatív hatással, épp ellenkezőleg. Pozitívan hat az idegrendszerre és segít minimalizálni az egész nap felgyülemlő sztreszt. A párásító alacsony energia fogyasztással működik. Ezen­felül automata kikapcsoló funkcióval is rendelkezik a víz tartályból való szivattyúzása a­latt.

Miért szerezze be a mi Dark Wood aroma diffúzorunkat?             

modern légpárásító ultrahangos technológia szép természetes dizájn és kidolgozás egyszerű használat halk üzemelés javítja az alvás, relaxálás és regenerálódás minőségét ideális minden helyiségbe otthon, vagy az irodában

Rendszer és funkció:

világítás 7 színben éjszakai világítás  3 fuknciós háttérvilágítás: szín, fényerő, automatikus automatikus kikapcsolás (a víz elpárolgása után automatikusan kikapcsol)

Specifikáció: Szín: sötét fa Hatáskör: 20 m2-ig Technológia: ultrahangos párásítás Maximális üzemelési idő: 4 óra Kapacitás: 11–20 ml/óra Térfogat: kb. 130 ml Zajszint: <36 dB Töltés: USB (3 W) Töltő kábel hosszúsága: 0,96 m Készülék mérete (magasság x szélesség): 10 × 10 cm Súly: 0,15 kg A világos színű aroma diffúzorról szóló képek ilusztrációk.

Gyártó Foxigy

Kapcsolódó termékek