Az otthoni pékek és cukrászok értékelni fogják az állítható
rozsdamentes acél formát, akár 16–30 cm átmérőjű sütemények és
piték sütéséhez, akár többszintes sütemények készítésekor.
A belsejében számok jelzik a kiválasztott átmérőt.
Egyszerűen kenje meg a formát olajjal és porolja be liszttel, majd helyezze
sütőpapírra egy lapos tepsire. Sütés után a süteményt meg lehet tölteni
sűrűbb krémmel, gyümölccsel, zselatinnal stb. Miután a töltelék kihűlt
és megdermedt, óvatosan vágjuk le az oldalát, és a formát kinyitva vegyük
ki. A forma az oldalán található rögzítő pántnak köszönhetően
megtartja a kívánt formát. A használat után meleg vízben és mosószerrel
elmosható. A forma tárolható egy fiókban tárolhatja, ahol a legkisebb
méretre állítva nem foglal sokhelyet.
Több termék megjelenítéséhez távolíts el egy szűrőt