Fokhagyma aprító Fokhagyma zúzó
A shaker segítségével a cikkekre szedett fokhagymát apró darabokra vagdalhatjuk. A shaker használata: Az oldalán található zöld gomb benyomásával, majd a két rész elfordításával szedjük szét a shakert. Rakjuk bele a fokhagymát, zárjuk össze a két részt, majd határozott mozdulattal rázzuk a shakert. (Eközben a kések le-föl járnak és összeaprítják a hagymát) Ha végeztünk, szedjük szét majd a kiemelő műanyag segédeszközzel szedjük ki a felaprított hagymát. Mosogatáshoz a felső védőburkolatból a fehér gomb benyomásával és a késház elfordításával kettévesszük a felső részt. Csap víz alatt elmossuk az alsót is. A rugós rész hátrahúzásával a késeket szükség szerint kefével is megtísztíthatjuk A késeket visszarakjuk a felső részbe majd az alsó részt is helyreigazítjuk. Anyag: fém- müanyag Méret: teljes magasság 13 cm, alsó rész magasság 4 cm , belső átmérője 4 cm A szétszedett védőburkolat és az alsó rész mosogatógépben is elmosható, a kés csap alatt elmosható