<P>A WMF Vitalis párolórendszer sütőben és tűzhelyen történő használatra is alkalmas. Használhatja sütésre, párolásra vagy felfújtakhoz és természetesen hagyományos tepsiként is. Tűzhelyen való pirítás után az étel lassú párolásához a tepsit egyenesen a sütőbe teheti. A párolóban lévő hőmérsékletet a fedőbe épített hőmérő 100 °C-ig méri
Az ételeket kímélő módon tudja elkészíteni ezzel a párolóval. A működési elv nagyon egyszerű: mivel az élelmiszerek a párolás során nem áznak a vízben, így a vízben oldódó vitaminok és ásványi anyagok nem vesznek el. Párolás során a baromfifélék szaftosak maradnak, a zöldségek roppanósak , a halak pedig nem főnek szét, továbbá bármit is készít, az étel biztos, hogy nem ég oda vagy szárad ki. Az ételek megőrzik intenzív, specifikus ízvilágukat, tehát jóval kevesebb sózás és fűszerezés szükséges. A ételek is egyenletesen főnek meg párolás során, mivel a hő is egyenletesen áramlik. A WMF társaság kifejezetten a párolás legelőnyösebb tulajdonságainak megerősítéséhez fejlesztette ki a Vitalis párolórendszerét.
Alapanyag: polírozott Cromargan ® 18/10 rozsdamentes acél Fedél: magas minőségű hőálló üveg szilikontömítéssel Mosogatógépben mosogatható: igen Technológia: az érzékelő méri a hőmérsékletet az edényben Jellemzők: TransTherm® univerzális alap – az összes főzőlapon használható | Stay Cool fülek rozsdamentes acélból Átmérő: 28 cm Űrtartalom: 5 l Hőálló: sütőben is, 250 ° C-ig fedél nélkül vagy 180 ° C-ig fedéllel </P>