Verseny autó - Pamut kispárnahuzat

Jelenleg nem elérhető

TERMÉKLEÍRÁS:

  • Kispárna huzat anyaga 100% pamut, minősége kiváló. Könnyen kezelhető pamutvászon alapanyagokból készülnek, melyek nem csak komfortérzetünket növelik, de hálószobánk díszei is.
  • Ráadásul a pamutvászon jól ismert a tartósságáról és ellenálló képességéről, ugyancsak híres, hogy évekig tartó használat után is, hosszú idejű az élettartama.
  • 100% pamut segít szabályozni a test hőmérsékletet, nagyon** jól szellőzik.** A pamut olyan anyag, amely lehetővé teszi a levegő átáramlását . Kellemes viselet azoknak is, akik az éjszakai izzadástól szenvednek, függetlenül a hőmérséklettől.
  • A kispárna huzat természetes anyagának köszönhetően bőrbarát , nagyon kényelmes érzetet biztosít számunkra.
  • Kispárna huzatjaink nagyon könnyen tisztíthatók. Nagyon jól viselik a mosást.
  • A kispárna huzatjaink rejtett cipzárral záródnak.

Mérete:

40 * 50 cm

Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása. OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas. 2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk! Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

<U>Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!</U>

TERMÉK KEZELÉSI ÚTMUTATÓJA:

Mosógépben mosható 40 °C fokon. Nem fehéríthető. Szárítógéppel szárítható, normál hőfokon. A párnahuzat magas hőmérsékleten vasalható. Vegyileg nem tisztítható.

Néhány hasznos tanács:

A párnahuzatokat kifordítva, színkímélő mosóporral, 40 C°- n, más textíliáktól elkülönülve mossuk.

Gyártó Czinger home