Udry Dishrack edényszárító szőnyeg evőeszköz- és pohártartóval szürke

8 690 Ft

Üzlethez Silentdesign.hu

Raktáron

Az Umbra UDRY edényszárítója a konyhák nékülözhetetlen tartozéka, mivel kombinálta az edényszárító szőnyeget az edényszárító állványt, a poharak szárításához szükséges pohártartót és az edénytartót. Az UDRY edényszárító szőnyeg olyan mikroszálas anyagból készült, amely szuper vízszívó tulajdonsággal bír és mosogépben is mosható. A mikroszálas edényszárító szőnyeg a konyhapultot megvédi az esetleges karcolásoktól, amit az edények okozhatnak.

Az Umbra UDRY edényszárító további elemei segítik a mosogatást, külön helyet biztosítanak a tányéroknak, evőeszközöknek és poharaknak. Az Udry edényszárító elemei polipropilénből készültek, így mosogatógépben is könnyen tisztíthatóak, foltmentesek száradnak. A tányérszárító része 18 férőhellyel rendelkezik, míg a pohártartó 4 pohár egyszeri szárítására képes.

Az Umbra UDRY edényszárító a méretének köszönhetően kis helyet foglal el, melyet használat után egyszerűen összehajtva lehet tárolni a fiókban, ennek köszönhetően nem marad rendetlenség a konyhapulton. Az UDRY a szabadalmaztatott formatervezésnek köszönhetően egy elegáns edényszárító állványt ötvözött a színben hozzá illő edényszárító szőnnyeggel, amely minden konyha elengedhetetlen tartozéka.

Anyag: műanyag, mikroszál – BPA mentes

Szín: szürke

Méret: 61 × 46 × 27 cm

Cikkszám: 1011484–149

Gyártó: UMBRA

Gyártó UMBRA

Kedvelték (1)

Hasonló termékek

Kapcsolódó termékek