Tub edényszárító szürke

6 930 Ft

Üzlethez Silentdesign.hu

Raktáron

Az Umbra TUB egy sokoldalú edényszárító, amely fogantyúkkal, önelvezető kifolyóval és beépített edénytartokkal rendelkezik. A TUB szárító különböző méretű edényekhez készült, így több mérete tárolására, szárítására képes akár a mosogatóban, akár a konyhapulton. 

Az Umbra TUB edényszárító nagy előnye a könnyű használhatósága, mivel a fogantyúknak köszönhetően egyszerűen áthelyezhető, akár akkor is ha az edényekkel van tele. A TUB szárító széles színválasztékban kapható, így a praktikusság mellett a konyha dekorációs külsejét is emeli. A TUB edényszárítója bátran használható edénytartóként is egy baráti összejövetelen, kültéri kertpartin, mivel méretének köszönhetően angy tárolási felülettel bír.

Az Umbra TUB szárítójának a tisztítása rendkívül egyszerű az önleeresztőnek köszönhetően. A TUB belső kialakítása lehetővé teszi az edények, tányérok tetszőleges irányba történő egymásra rakását, és az üvegeszközök elhelyezését. Az edényszárító használatát ajánljuk konyhákba, lakókocsikba, nyaralókba, mivel anyagának köszönhetően nem nehéz, mégis tartós, könnyen használható termék.

Anyag: műanyag

Szín: szürke

Méret: 36 × 34 × 18 cm

Cikkszám: 330590–149

Gyártó: UMBRA

 
Gyártó UMBRA

Kedvelték (1)

Kapcsolódó termékek