Akár hiszi, akár nem, a tompa kés az egyik legveszélyesebb elem a konyhában. Ha a penge nem elég éles az étel megfelelő vágásához, könnyen megcsúszhat, és megsérülhet a keze vagy az ujjai. A csiszolási folyamat egy gyémánt porhoronnyal kezdődik, amely finoman javítja és kisimítja a sérült vágóéleket. Használhatod kerámia késeken is! A második volfrámacél rés beállítja a vágást, és visszaadja a pengét V-alakúvá, a harmadik kerámiapor rés polírozza a pengét és fényt ad.** Használati utasítás:** Helyezze a késélezőt sima, csúszásmentes felületre, és ellenőrizze, hogy a kés éle tiszta és száraz. Illessze be a kés élét 90°-os szögben a kívánt horonyba. Fontos: A kést mindig csak egy irányba mozgassa. Ha a kés éle nagyon tompa, kezdje a 2-es horonnyal, ha csak a pengét kell finomhangolni, használja a 3-as hornyot. Az 1-es horony pedig kiváló a napi karbantartáshoz. Tartsa a kést függőleges helyzetben, és enyhe nyomással húzza egyenesen a penge tövétől a hegyéig. Ismételje meg ezt az eljárást, amíg a kés el nem éri a kívánt élességet.
Termék részletek:
Csomag tartalma: