Exterio Modena Faro grey-wash 6 asztali szett

Jelenleg nem elérhető

A stílusos, 7 részes Modena Faro asztali szett egy masszív akácfa asztalból és kényelmes műrattan székekből áll össze. A Faro szék szilárd hegesztett alumíniumszer­kezetes és porszórásos. Ez a hosszú élettartamú kombináció évekig szinte karbantartást nem igényel.

</P> <P>

Az akácfa

Akácfa a legmerevesebb, nagyon kemény és stabil fa, amely Közép-Európában is nő. Ezért a legalkalmasabb és a kerti bútorok előállításához leginkább használják, mivel ezektől hosszú életet és formai stabilitást várunk. Az akácfa természetesen ellenáll az időjárasi viszongatásoknak,de a rovarok és a fát pusztíto gombák ellen is. Nem csak a kerti bútor gyártók, hanem a borkészítők a hordók miatt vagy terasz építők is kedvelik ezt a fát. Így az akácfa terasszra biztonságosan elhelyezheti az akácfa kerti bútorát, és mindkettő, elegendő gondossággal, szó szerint örökkévalóvá válik.

A felhasznált anyagoknak köszönhetően a szett alkalmas beltéri és kültéri alkalmazásokra is, ahol első pillantásra modern és vonzó benyomást kelt. Időjárásálló és UV-álló.

Összetétel

1× Modena 165 asztal

6× Faro grey-wash szék

Méretek

Modena 165 asztal: 165/90/76 cm (š/h/v)

Faro grey-wash szék: 51/67/88 cm (š/h/v)

üllés magassága: 50 cm

Térbeli elrendezés

210 × 200 cm

<P></P>

Gyártó Exterio

Kapcsolódó termékek

Raktáron Ingyen

AUSTIN szett