MARIPOSA faldekoráció, pillangó formájú, 3D, szett, 3-3-3db menta-türkiz-piros lepke, színes, Abs

4 400 Ft

Üzlethez Designmarket.hu

Raktáron

<H2 class=„title“>Há­romdimenziós, pillangó formájú fali dekoráció

<P class=„descrip­tion“>Ez a puha anyagból készült pillangó formájú faldekoráció egyszerűen és gyorsan felhelyezhető, így akár pillanatok alatt különlegessé varázsolhatod szobádat. A készlet színenként (menta, türkiz, piros) három darab, így összesen 9 darab pillangót és a felhelyezéshez szükséges ragasztót is tartalmazza.

<IFRAME allow=„accele­rometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture“ allowfullscreen="" frameborder=„0“ height=„315“ src=„https://­www.youtube.com/em­bed/5Nt-LBy3PkA“ width=„560“></IF­RAME>

<H2 class=„descrip­tion“>Amit kerestél

A Mariposa fali dekorációs pillangók Marion Lanktree formaterve alapján készültek. Ezek az élethű, menta, türkiz és piros színű pillangók háromféle méretben találhatóak meg a csomagban: 15,2 × 12,7 × 2­,5 cm, 14 × 10,2 × 3,8 cm, 10,2 × 10,2 × 2­,5 cm. Felhelyezésük pillanatok alatt, sérülésmentesen és könnyedén lehetséges, köszönhetően a dekorációhoz tartozó ragasztónak.

<H2 class=„list“>Miért különleges?

<UL class=„list“>- Marion Lanktree tervezte

  • modern, háromdimenziós megjelenésű
  • könnyedén, sérülésmentesen falra ragasztható
  • puha, öntött polipropilénből készült
  • menta, türkiz, piros színű
  • 9 darab, háromféle méretű pillangó

<H2 class=„descrip­tion“>Stílusos termékcsalád

A Mariposa fali dekorációs készletek számos színválasztékban állnak rendelkezésre, hogy remek kiegészítői legyenek otthonunknak.

<H2 class=„descrip­tion“>Tökéletes megoldás

Ez a különleges, háromdimenziós, színes pillangó formájú faldekoráció ideális választás olyan terekbe, ahol a vidámabb színek dominálnak.

<H2 class=„descrip­tion“>Nem kell tovább keresned

Szerezd meg, ezt az egyedi, többszínű pillangó formájú faldekorációt!

<H2 class=„descrip­tion“>Az elégedettséged garantáljuk

A Designmarket webáruházban megvásárolt UMBRA termékekre 2 év garanciát vállalunk. Amennyiben megvásárlást követően a termék mégsem nyerte el tetszésed, mielőtt kibontanád, küldd vissza hozzánk eredeti csomagolásban, és visszafizetjük a vételárát.

<H2 class=„descrip­tion“>Gyors kiszállítás

Vásárold meg a terméket most, ne maradj le a gyors kiszállításról! A beérkezett megrendelésed amennyiben rendelkezésre áll a raktárunkban, 1 munkanapon belül elküldjük Neked! Abban az esetben ha a termék elfogyott, de a gyártó külföldi raktárában elérhető, 2 héten belül feltöltjük készleteinket és rögtön teljesítjük megrendelésed.

</P>

Gyártó Umbra