A Copper egy olyan dugattyús kávéfőző, amely segítségével könnyen készíthet finom kávét. A Copper használata nagyon egyszerû, nem szükséges hozzá sem áram, sem papír szûrő. Az így készült kávé teljes íze megmarad, mivel a Copper szûrője a hagyományos papír szûrővel ellentétben nem szûri ki a kávéolajokat. – Mielőtt használni kezdené a Copper- t, javasoljuk, hogy öblítse ki a kannát forró vízzel – így a Copper Pisa-ban lévő kávé tovább marad meleg. Ezután forralja fel a vizet és hagyja állni egy pillanatig. A kávé felöntéséhez ideális vízhőmérséklet 95°. – A Copper- ban készült kávé íze telt és gazdag, mivel viszonylag hosszú ideig érintkezik az őrleménnyel. Annak érdekében, hogy a kávé minden értékes alkotóeleme egyenletesen kioldódhasson, fontos, hogy durvára őrölt kávét használjon. – Tippünk: 1 liter vízhez adjon kb. 60 g kávéőrleményt – ez 8–9 púpozott evőkanálnak felel meg. Tegye a durvára őrölt kávét a kannába, majd a víz egy részét öntse rá. Ezt követően addig keverje az őrleményt egy kanállal, míg aranyszínû hab nem keletkezik. – Ezután töltsön vizet a kannába a jelzésig. A kávét a kívánt erősségtől függően hagyja 2–4 percig állni, közben nyugodtan megkeverheti még egyszer. Majd helyezze rá a fedelet és lassan nyomja le a dugattyút. – A Copper duplafalú, így az elkészített kávé hosszú ideig friss és meleg marad.