HOLDIT Esernyőtartó, Fekete, Fém

16 900 Ft

Üzlethez Designmarket.hu

Raktáron

<H2 class=„title“>E­gyszerű, még is praktikus esernyőtartó<P class=„descrip­tion“>Ez a minimalista esernyőtartó praktikus megoldás a borongós napokra. Ez az elegáns, fekete színű esernyőtartó kis helyen is elfér és kompatibilis különböző típusú esernyőkkel: az esernyőket felakasztva, vagy a tartóba állítva is lehet tárolni. <IFRAME width=„560“ height=„315“ src=„https://­www.youtube.com/em­bed/JzPv835N4RE“ frameborder=„0“ allow=„accele­rometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture“ allowfullscre­en></IFRAME>

<H2 class=„descrip­tion“>Amit kerestél Wesley Chau formaterve alapján készült esernyőtartó nem csak megjelenése, de kialakítása is modern. A drótkeret kiválóan illeszkedik a súlyozott gyanta talpra, ami taszítja a nedvességet és rozsdamentes marad.

<H2 class=„list“>Miért különleges?<UL class=„list“>- Wesley Chau tervezte

  • fekete színű fémhuzal váz és fekete színű gyanta talapzat
  • többféle típusú esernyő tárolására alkalmas (lehet akasztva, vagy állítva)
  • modern megjelenésű
  • helytakarékos megoldás
  • könnyen összeszerelhető (az összeszereléshez szükséges minden elemet tartalmazza)

<H2 class=„descrip­tion“>Tökéletes megoldás Ez a minimalista, fekete színű esernyőtartó jól mutat olyan terekben, ahol a markánsabb színek dominálnak.

<H2 class=„descrip­tion“>Nem kell tovább keresned Legyen tiéd ez a modern esernyőtartó!

<H2 class=„descrip­tion“>Az elégedettséged garantáljuk A Designmarket webáruházban megvásárolt UMBRA termékekre 2 év garanciát vállalunk. Amennyiben megvásárlást követően a termék mégsem nyerte el tetszésed, mielőtt kibontanád, küldd vissza hozzánk eredeti csomagolásban, és visszafizetjük a vételárát.

<H2 class=„descrip­tion“>Gyors kiszállítás Vásárold meg a terméket most, ne maradj le a gyors kiszállításról! A beérkezett megrendelésed amennyiben rendelkezésre áll a raktárunkban, 1 munkanapon belül elküldjük Neked! Abban az esetben ha a termék elfogyott, de a gyártó külföldi raktárában elérhető, 2 héten belül feltöltjük készleteinket és rögtön teljesítjük megrendelésed.

</P>

Gyártó Umbra

Kedvelték (2)

Kapcsolódó termékek

Több termék megjelenítéséhez távolíts el egy szűrőt