G21 kültéri padlóburkolat 2,5 x 14 x 300 cm, WPC, cseresznye

7 288 Ft

Üzlethez Epenta.hu

Ingyen kiszállítás Raktáron

A G21 WPC kültéri padlóburkolat, cseresznyefa színben a G21 padlórendszer család része. Praktikus megoldást nyújt a kültéri padlóburkolatok kialakításához. Megfelel a magas minőségi követelményeknek, ráadásul költséghatékony is.

<big>Mi a WPC?

<big>Hosszantartó fa hatású padló

</big>Ez az anyag – kiváló tulajdonságainak köszönhetően – az egzotikus fák minőségét hozza el otthonába megfizethető áron. A G21 padlóburkolatok ránézsre olyanok, minhta fából készültek volna, mégsem igényelnek annyi karbantartást. A hagyományos műanyagokkal összehasonlítva jobban ellenállnak a hőmérséklet ingadoznásnak és kiválóan tartják a színűket.

<big>A fő előnyei

</big>Minimális karbantartás – a padlót nem kell különféle bevonatokkal karbantartani , vagy kezelni. Elég vízzel tisztítani.

Állandó – A WPC teljes egészében van lefestve, így a szín az idő múlásával nem változik. A fából készült padlókkal ellentétben, nincs vizuális hibája (pl. csomók stb.)

Költséghatékony – alacsony áron beszerezheti, és több mint 20 éven át kitart.

Biztonságos és csúszásmentes felület

  • a fából készült padlókkal ellentétben akár mezítláb is járhat a WPC

teraszán, nem fog szálka menni a lábába. A WPC csúszásmentes, így akár medencék közelében is használhatja.

<p> <big>Mire lesz még szüksége?

</big>1. Tartóhasáb – helyezze őket egymástól 35 cm távolságban. Ajánlott mennyiség: 3 db tartóhasáb/1 m2 padlóburkolathoz

3. Rögzítő csavar a tartóhasábhoz – a rögzítő csavarokat a tartóhasabokon 40 cm-enként kell használni. Ajánlott mennyiség: 8 darab/1 m2 tartóhasáb

Túlméretes szállítás

</big>A G21 padló burkolatokat túlméretes szállítmányként tudjuk szállítani. A szállítás ára függ a kiszállítás helyétől (távolságától a raktárunkról), illetve a szállított lapok mennyiségétől. A pontos szállítási összeg kiszámolása érdekében keresse munkatársainkat.

Tulajdonságok <table> <tbody> <tr> <td>Anyag

<td>WPC</td> </tr> <tr> <td>Szín</td> <td>cseresznye

</tr> <tr> <td>Hossz</td> <td>300 cm</td> </tr> <tr> <td>Szélesség</td> <td>14 cm</td> </tr> <tr> <td>Magasság

<td>2,5 cm</td> </tr> </tbody> </table>

Gyártó G21

Kedvelte (1)

Kapcsolódó termékek

Több termék megjelenítéséhez távolíts el egy szűrőt