Kültéri burkolólap G21 2,5*14*280cm, Incana WPC

6 693 Ft

Üzlethez Epenta.hu

Ingyen kiszállítás Raktáron

G21 kültéri burkolólapok Incana színben WPC anyagból a G21 komplex padló rendszerhez. Rendkívül praktikus kültéri padlóburkolat. Nemcsak a magas minőségi követelményeknek felel meg, de az ára is rendkívül kedvező.

Minősége megegyezik az egzotikus fából készült burkolólapokéval, azonban jóval olcsóbb. A G21 WPC padlóburkolattal fedett padlók és teraszok külsőleg teljesen úgy néznek ki, mintha fából lennének, ám ez az anyag a fával ellentétben nem igényel karbantartást, sem lakkozást, a színe nem fakul és ellenáll a hőmérsékletin­gadozásoknak.

A kültéri burkolólap méretei (vastagság x szélesség x hossz): 2,5 × 14 × 300 cm

1.) Tartóhasáb – a burkolólapok alá helyezendő 35 cm-es közzel. Ajánlott mennyiség 1 m2 burkolásához 3 méteres hasáb szükséges

  1. A burkolólapot a tartóhasábhoz rögzítő csavar – minden pont

rögzítésére, ahol a burkolólap és a tartóhasáb keresztezi egymást. Kitölti a dilatációs (időjárás hatásására történő tágulás) tágulás következtében keletkezett réseket. Ajánlott mennyiség – 1m2-hez 22 darab szükséges.

  1. Rögzítőcsavar a tartóhasáb rögzítéséhez – használandó 40cm-ként. Javasolt mennyiség – 1m2-hez 8 darab szükséges
  2. Élzáró – a kiálló élek elrejtésére szolgál. A felhasználandó

mennyiség a lefedendő terület éleinek nagyságától és számától függ

Nem igényel karbantartást: Az anyag nem igényel ápolást, elég tiszta vízzel tisztítani valamint nem igényel festést sem védőlakkot.

Időtálló: a WPC anyagból készült burkolülapok teljes egészükben vannak színezve, így a szín nem kopik és nincsenek látható hibák, a felületén nincsenek „csomók“.

Megtakarítás: roppant költséghatékony megoldás a terasz vagy a padló burkolásához, megfelelő telepítéssel és használattal az élettartama több mint 20 év.

Biztonságos és csúszásmentes felület: ellentétben a fával burkolt teraszokkal, a WPC teraszon nyugodtan járhat mezítláb, nem állnak ki belőle szálkák. A felülete csúszásgátló réteggel bevont, így tehát nyugodtan használható a medence közelében, vagy az esőben.

Gyártó G21