Füles leveses tál, Petite Fleur kollekció - Villeroy & Boch

Jelenleg nem elérhető

Ki ne szeretné az apró réti virágokat, az üde kis százszorszépeket, vagy ibolyákat? Ha pedig valami tetszik, szeretnénk mindig körülvenni magunkat vele. A német Villeroy & Boch Petite Fleur kollekciójának köszönhetően, a csodálatos virágos rét mindennapjaink szerves részévé válik, visszaköszönve a terített asztalon.

A légies virágdísz, és a prémium porcelán kivételes minősége pontosan az, ami a Petite Fleur kollekciót elbűvölővé teszi. A gyűjtemény 28 lélegzetelállító terméket tartalmaz, amelyek folyamatosan megvásárolhatók. Figyelemre méltók a kollekció tálai, reggeliző és ​​vacsora készlete (csészék, bögrék, csészealjak, tejes kancsók, cukortartók, teás kancsók). Kedvencünk az ovális leveses tál. A Petite Fleur kollekció egyedülálló termékeibe mindenki első lásátra beleszeret!

A német Villeroy & Boch márka prémium porcelánja kemény gyémánt bevonatának köszönhetően mindennapi használatra is alkalmas. Az edényeket mosogatógépbe, vagy mikrohullámú sütőbe is helyezheti. A gyártási technológia – melynek során a terméket először 1230°C-on kiégetik, majd 650°C-ra hűtik – biztosítja a sérülésekkel szembeni magas ellenállóképes­séget. Az égetést követően a terméket mázolják, majd ismét kiégetik, így nyeri el pompás, fényes külsejét. A színezést, vagy kézi festést követően a termék utolsó égetése következik. A porcelán mázolatlan részeit gyémánttal csiszolják. A végső megmunkálásnak köszönhetően a tányérok sem egymást, sem az asztalát nem karcolják.

Linkek:

A Villeroy & Boch márkáról ITT.

Villeroy & Boch termékek ITT.

Anyag minőségi porcelán
Gyártó Villeroy & Boch
Térfogat (ml) 350
Származási hely Németország
Szín színek kombinációja
Mosogatógépben / mikrohullámú sütőben használható igen / igen
Súly (g) 210
Kollekció Petite Fleur

Kedvelték (1)