FLIP 5 Ruhafogas, Fali, 5 Rejtett Kihajtható Akasztó, Nikkel-Szürke, Fa-Fém

11 490 Ft

Üzlethez Designmarket.hu

Raktáron

Letisztult modern előszoba fogas, kihajtható akasztókkal<P>A FLIP 5 akasztónak köszönhetően mindig rend van az előtérben, de ha szükség van rá, elegendő kihajtható akasztó áll rendelkezésre a kabátok számára.

Amikor nem használod, csak hajtsd be az akasztókat és máris egy szürke színű, kő hatású rendezett mintasor díszíti faladat. Amit kerestél Szereted a rendet és Neked is fejtörést okoz, miként lesz mégis elegendő mennyiségű akasztód, amikor épp szükséged lesz rá.

David Quan designert is ez a kérdés foglalkoztatta. Megelégelte, hogy a házibulikban sosincs elegendő akasztó a kabátok számára és megtervezte a FLIP termékcsaládot. Miért különleges?

  • pont annyi akasztó van használatban, amennyire éppen szükség van, se több se kevesebb
  • bőséges hely a ruhák számára az akasztók között
  • letisztult, keskeny, egybefüggő vonalvezetés
  • ergonomikus kialakítás: lekerekített sarkok, élek, ívelt forma
  • rejtett felfogatási pontok
  • strapabíró keményfa váz
  • egyenként 2,3 kg teherbírású fém akasztók
  • könnyű felszerelhetőség
  • a termék csomagolása tartalmazza a szükséges rögzítő elemeket

Stílusos termékcsalád A FLIP kihajtható akasztó család designja egyszerre biztosítja a letisztult és rendezett helyiség látványát, valamint a praktikus tárolási lehetőséget biztosító előszobafal feladatát.

Több FLIP akasztó egymás mellé szerelésével akár vendéglátó helyek, irodák, tárgyalók számára is ideális választás. Egyszerre oldódik meg a letisztult design és az esetenként felmerülő nagy mennyiségű ruhatárolás feladata.

A FLIP termékcsalád elérhető több színben és három méretben: 3, 5 illetve 8 akasztóval.

Az Umbra Flip falifogas család az egyik legkedveltebb darabja a gyártónak. Tökéletes megoldás A FLIP fogas látványa a faladon pozitív első benyomást kelt Rólad vagy Cégedről.

A rendezett látvány, a modern stílus és a rejtett, de praktikusan kihajtható akasztó-funkció arra utal, hogy szereted a rendet és gondolsz azokra is akik hozzád érkeznek. Nem kell tovább keresned Vásárold meg a FLIP 5 előszobai fogast most! Döntsd el Te, hogy elrejted és behajtod vagy kinyitod kedvenc akasztód és azt akasztasz rá amit csak szeretnél. Az elégedettséged garantáljuk A Designmarket webáruházban megvásárolt UMBRA termékekre 2 év garanciát vállalunk.

Amennyiben megvásárlást követően a termék mégsem nyerte el tetszésed, mielőtt kibontanád, küldd vissza hozzánk eredeti csomagolásban és visszafizetjük a vételárát. Gyors kiszállítás Vásárold meg a terméket most, ne maradj le a gyors kiszállításról!

A beérkezett megrendelésed amennyiben rendelkezésre áll a raktárunkban, 1 munkanapon belül elküldjük Neked!

Abban az esetben ha a termék elfogyott, de a gyártó külföldi raktárában elérhető, 2 héten belül feltöltjük készleteinket és rögtön teljesítjük megrendelésed.

</P>

Gyártó Umbra

Kedvelték (8)

Hasonló termékek

Kapcsolódó termékek