A Sous-vide főzés vagy a vákuumos főzés az elmúlt években gasztronómiai slágerré vált. Az alacsony hőmérsékletű vízfürdőben légmentesen záródó műanyag tasakban elkészített húsok és zöldségek megőrzik szaftosságukat és természetes ízüket. Most pedig a német WMF márka sous-vide készülékének köszönhetően bármikor, akár otthon is belekóstolhat a professzionális főzési módszerrel elkészített finomságokba! Az állítható hőmérsékletnek és időzítőnek köszönhetően a Lono 04.1536.0011 készülékkel az ételek pontos hőmérsékleten, akár 72 órán keresztül is elkészíthetők. A hőmérsékleti pontosság fontos tényező a modern sous-vide módszerrel való előkészítésben. Ezért a készülék LCD kijelzővel van felszerelve, amelyen könnyen beállíthatja a főzési hőmérsékletet 35 és 90 ° C között. Tudta, hogy … A zöldségek és gyümölcsök sous-vide módszerrel történő elkészítésekor 20%-kal több vitamint és 40%-kal több ásványi anyagot őriznek meg, mint a normál főzéskor? Fontos tudnivalók Professzionális készülék a sous-vide módszerrel történő ételek elkészítéséhez Pontosan szabályozott hőmérsékletű vízfürdőben egyenletes melegítéshez Szálcsiszolt rozsdamentes Cromargan® 18/10 acélból készült LCD kijelző könnyű kezeléssel Állítható hőmérséklet (35 ° C – 90 ° C) Állandó vízhőmérséklet fenntartása a keringető szivattyúnak köszönhetően Lassú főzési időzítő akár 72 óráig 6 literes víztartály A belső edény 3 l-es tartálya A tartály egyszerű kezelése a fogantyúknak köszönhetően Tipp: Kínálatunkban a Lono sorozat vákumfóliázóját és sous-vide zacskóit is megtalálhatja WMF márka napok 2021.10.28–10.31