Desszertes tányér, Colourful Spring kollekció - Villeroy & Boch

6 190 Ft

Üzlethez Decoronline.hu

Raktáron

A hosszú tél után a természet ismét felébred. Kinyílnak a hóvirágok és élénk színű pillangók repkednek a virágos rétek felett. Ön a világhírű német Villeroy & Boch márka Colourful Spring kollekciójába tartozó készletből kóstolgatja forró kávéját, mely harmóniával és boldogsággal tölti el.

A tavaszi motívumokkal tűzdelt játékos gyűjtemény örömöt és pozitív hangulatot varázsol otthonába. A kollekció, mely több mint 30 terméket tartalmaz az apró kávéscsészéktől kezdve a nagyobb teáskancsókon át egészen a salátás tálakig, megszépíti mindennapjait.

Amennyiben eddig nem rendelkezett Húsvétra ünnepi terítékkel, úgy itt az idő ezt pótolni. A húsvéti kalács és bárány ugyanis mind megérdemelnek egy megfelelő porcelánt!

Üljön ki a teraszra, hallgassa a madarak énekét és élvezze a délutáni kávéját és egy kis desszertet a Colourful Spring kollekcióval.

A német Villeroy & Boch márka prémium porcelánja kemény gyémánt bevonatának köszönhetően mindennapi használatra is alkalmas. Az edényeket mosogatógépbe, vagy mikrohullámú sütőbe is helyezheti. A gyártási technológia – melynek során a terméket először 1230°C-on kiégetik, majd 650°C-ra hűtik – biztosítja a sérülessekkel szembeni magas ellenállóképes­séget. Az égetést követően a terméket mázolják, majd ismét kiégetik, így nyeri el pompás, fényes külsejét. A színezést, vagy kézi festést követően a termék utolsó égetése következik. A porcelán mázolatlan részeit gyémánttal csiszolják. A végső megmunkálásnak köszönhetően a tányérok sem egymást, sem az asztalát nem karcolják.

Linkek:

Villeroy & Boch termékek ITT.

Anyag minőségi porcelán
Származási ország Németország
Gyártó Villeroy & Boch
Átmérő (cm) 22
Szín zöld
Szín színek kombinációja
Mosogatógépben / mikrohullámú sütőben használható igen / igen
Kollekció Colourful Spring
Súly (g) 310