Azt a tényt, hogy a vörösbort szellőztetni kell, mindenki tudja. Az Eva Solo dekantáló üveggel ez nagyon egyszerű és gyors. Sokan nem gondolnak bele, hogy a fehérbor is könnyen szellőztethető, a fehérborok gyakran profitálnak abból, hogy szellőzni hagyják őket, lágyul az íz az ízüket, és felszabadulnak az illatok. „A fehérbor is egyértelműen szellőztethető, például a Chardonnay-nak különösen előnyére válik“ – mondja Christian Aaro, a sommelier. Az új Eva Solo kancsó óvatosan szellőzteti a bort egy integrált tölcséren keresztül, amely sűrűn lyuggatott. Ezeken a lyukakon és a kancsó belsejében áramlik a bor, óvatosan és hatékonyan levegőztetve, míg a kannában lévő bor nagy felületen oxidálódik. A kancsó 100% cseppmentes, nem kell aggódnia a borfoltok miatt. Az alap egy eltávolítható hűtőelemet tartalmaz, amelyet használat előtt a fagyasztóba kell helyezni, így a bort 4 órán át kellemesen hűvösen tartja. Tipp: A hűtőpanelt mindig tartsa fagyasztóban, hogy készen álljon a váratlan vendégek számára. Anyag: kézi fújt üveg, rozsdamentes acél, műanyag, hűtőgél. Kancsó térfogata 0,75 l. <iframe src="" width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“ allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe>