Cukortartó, French Garden Fleurence kollekció - Villeroy & Boch

Jelenleg nem elérhető

Kábítsa el magát az érett gyümölcs ízétől, amely a világhírű Villeroy & Boch márka francia Garden Fleurence kollekciójának motívuma. A vidéki élet hagyományos elemei tükröződnek a prémium porcelánban, és otthonát is díszíti.

A kollekció közel 40 terméket tartalmaz, amelyeket fokozatosan meg lehet vásárolni, hogy otthona virágos gyümölcsössé váljon. Legfőképp azt javasoljuk, hogy fordítson figyelmet a tea- és kávéskannákra, amelyek felejthetetlen vendéglátóvá teszik Önt, mivel akár 6 ember számára szolgálhat fel egyszerre italt. Természetesen ugyanolyan stílusú csészéket, bögréket és csészealjakat is megvásárolhat. A kollekció tálcákat és különféle tálakat is tartalmaz.

Eredeti dekoráció és minőségi anyag – pontosan ez az, amit elvárhat a Villeroy & Boch márkától.

Élvezze a kortyokban teli éveket a French Garden Fleurence kollekcióval.

A Villeroy and Boch német márka prémium porcelánja kemény gyémánt mázának köszönhetően mindennapi használatra alkalmas. Nem kell félnie, ha az edényeket mosogatógépbe vagy mikrohullámú sütőbe teszi. A feldolgozási technológia, amelyben a porcelánt 1230°C hőmérsékleten égetik, majd 650°C-ra hűtik, biztosítja a nagy sérülésekkel szembeni ellenállást. A tüzelés után a terméket üvegezik és ismét tüzelik, hogy vonzó, fényes megjelenése legyen. A festék alkalmazása vagy a kézzel festett dekoráció után megtörténik az utolsó égetés. A mázatlan porcelán részeket gyémánttal csiszolják. A végső feldolgozásnak köszönhetően a lemezek nem karcolják egymást, és az asztalt sem rongálják meg.

Linkek:

Villeroy & Boch termékek ITT.

Anyag prémium porcelán
Gyártó Villeroy & Boch
Térfogat (ml) 200
Származási hely Thaiföld
Szín színek kombinációja
Mosogatógépben / mikrohullámú sütőben használható igen / igen
Súly (g) 255
Kollekció French Garden Fleurence