Aroma diffúzor LED USB 4 az 1-ben 320ml PINK CAT

14 000 Ft 19 100 Ft

Üzlethez Bestent.hu

Raktáron Kedvezményes

Pink Cat aroma diffúzor – boldogság érzetet kelt és pozitívan hat testére A stílusos aroma diffúzor gondos­kodik az otthona kényelméről, a gyerekszobában is. Ionizálókén­t működik – csökkenti az ionokat, amelyek káros hatással vannak ránk – minden szennyeződés alapjaira bomlik ahelyett, hogy a tüdőnkben landolna. Ezáltal élvezheti a tiszta levegőt, amely megmutatkozik majd fizikai és pszichikai jólétén is - nem lesz állandóan fáradt, vagy álmos. A diffúzor ideális megoldás az asztmatikusok, alergiás betegek számára, de azoknak is, akik gyakran fejfájással küzdenek.

A por, atkák, de még a technológia is (mobil, pc, tablet, mikrohullámú sütő,…) termel pozitív ionokat, amelyek nagyobb mértékben befo­lyásolják egészségügyi állapotát. Biz­tosítson magának és családjának biztonságos és egészséges levegőt, amelyért ez a diffúzor kezeskedik.

4 az 1-ben

  1. diffúzor háttérvilágítás
  2. párásítás
  3. lámpa
  4. ventilátor

Aromaterápia Ha hozzáad a víztartályhoz pár csepp eszenciális olajat (az olajak nem részei a csomagnak), a klasszikus légfrissítőből a­romaterápiás készülék vállik, amelynek gyógyító és jótékony hatásai vannak. Lélegezzen mélyeket, meditáljon és élvezze a pihenést. Aromaterápia: Jótékony hatásai a test és lélek egészségére 

Halk üzemelés és alacsony energia fogyasztás Ez az aroma diffúzor az egyik leghalkabb model a piacon. Nem kell így aggódnia, hogy Önt, vagy gyerekeit, az üzemelése zavarná az éjszaka nyugalmában. Az alvás minőségére nincs negatív hatással, épp ellenkezőleg. Pozitívan hat az idegrendszerre és segít minimalizálni az egész nap felgyülemlő sztreszt. A párásító alacsony energia fogyasztással működik. Ezen­felül automata kikapcsoló funkcióval is rendelkezik a víz tartályból való szivattyúzása a­latt.

Miért szerezze be a mi PINK CAT aroma diffúzorunkat?

modern légpárásító ultrahangos technológia nagyszerű dizájn és kidolgozás egyszerű használat halk üzemelés javítja az alvás, relaxálás és regenerálódás minőségét ideális a gyerekszobába hosszú üzemelés – akár 20 óra légpárásítási szint szabályozása

Specifikáció: Szín: rózsaszín Párásító technológia: ultrahangos 4 fukció egy készülékben: párásítás, ventilátor, lámpa, háttérvilágítás Szett tartalma: párásító, USB kábel, cserélhető párásító kanóc, csatlakozó a ventilátorhoz és lámpához Lámpa világító rendszere: LED Üzemelési idő: 10–20 óra Kapacitás: 30 ml/óra Térfogat: 320 ml Csatlakozás: USB (DC 5V, 400mA, 2W) Csatlakozó kábel hossza: 100 cm Méretek: 93 × 93 x1 34,8 mm Súly: 155 g A kék és fehér diffúzorról való képek illusztrációk.

Kedvelték (2)

Kapcsolódó termékek