Allira Organizer asztali rendszerező, tároló szett üveg lila

10 400 Ft

Üzlethez Silentdesign.hu

Raktáron

Az ALLIRA ORGANIZER egy gyönyörű asztali szervező sokoldalú tárolási lehetőséggel. Az ALLIRA üvegből készült, és három különböző színben érhető el. Mindegyik szín egyedi méretű és egyedi struktúrált talppal van elkészítve, így nagyon szépen és mutatósan lehet őket kombinálni, így létrehozva különleges kompozíciókat.

Az ALLIRA ORGANIZER tároló úgy lett kialakítva, hogy az alsó része egy nagyobb tároló edény, melyben gusztusosan tárolhatunk desszereteket és cukrokat, de felhasználhatjuk kozmetikai eszközök, tollak és egyéb kiegészítők tárolsára is. Az alsó tároló edény teteje szintén egy integrált tálkával rendlekezik, mely alkamas kisebb tárgyak tárolására. Ez egy kisebb tároló edény, melybe elhelyezhetünk cukorkákat, kisebb kiegészítőket, ékszereket vagy gémkapcsot. 

Az ALLIRA rendkívül praktikus megoldás a tárolásra, hiszen a felső és alsó tárolót használhatjuk külön-külön is, de egymásra helyezve rendkívül mutatós lesz, és egyben helytakarékos is, hiszen így kisebb pultokon is kényelmesen elfér. 

AZ ALLIRA-t használhatjuk desszeretek tárolására, hiszen nagyon gusztusosan mutatnak benne a különféle bonbonok, egyből megkívánja vendégünk a benne elhelyezett finomságokat. Ezt a kulinális  látványt fokozza kellemes, finom lila színvilága is.

Az Umbra úgy alkotta meg ezt a sokoldalú asztali rendezőt, hogy nem csak tálaláskor tudjuk felhasználni, de kitünő szolgálatot tesz irodánkba is, hiszen segít az íróasztalon rendszerezni a tollakat, gémkapcsot és radírt, és ezzel rendet teremt körülöttünk, amin nagyon fontos, hiszen rendezett környezetben hatékonyabban tudjuk a munkát elvégezni.

Az ALLIRA rendező, főleg a lila színében kitűnő ajándék hölgyeknek is, hiszen egy csapásra megoldódik a probléma, hogy a nesszeszerben nem mindig találjuk a smink ecseteket és szemceruzát. Ezzel a kellemes sminktartó feldobja reggelünket, hiszen már gyönyörű megjelenése is kedvet csinál nekünk egy szép smink felhelyezéséhez, és ezzel a reggeli készülődésnek is megadjuk a módját. 

Ez a különleges asztali rendező és sminktartó elvarázsol minket, nem csak megjelenésében, de ötletességében is kedvenc lakberendezési dekorációnkká vállik otthonunkban.

Anyag: üveg

Szín: lila

Kis tároló méret: 10 × 10 × 1­5 cm

Nagy tároló méret: 15 x 15 x 18 cm

Cikkszám: 1015410–495

Gyártó: Umbra

Gyártó UMBRA