50's Retro Style őrlőgép fekete - SMEG

Pillanatnyilag nem elérhető

Ingyen kiszállítás

Őröljük, őröljük a kávét… Valójában már nem, a Smeg márkájú retro daráló mesterségesen megteszi ezt az Ön számára! Ha el sem tudja képzelni a napot kávé nélkül, akkor ez a retro daráló feltétlenül szükséges a konyhában.

A daráló 30 fokos érdességi őrléssel van felszerelve, így mindenki megtalálja a sajátját. Használhatja a nagyon durva programot a cold brew-hez, a durvát a french press-hez, a közepeset a csepegtetett kávéhoz, a finomat az eszpresszóhoz vagy a mokka teáskannához, és a nagyon finomat a Dzsezva-hoz. Pontosan úgy élvezheti a kávét, ahogy szereti! És elegendő mennyiségben – a kávébab-tartály térfogata 350 g, az őrölt kávéból 130 grammot képes tárolni.

A kúpos őrlőkövek garantálják, hogy a frissen őrölt kávé mámorító aromája átáradjon a lakásában. Az őrölt kávé mennyiségét a háttérvilágítású gombbal lehet kiválasztani – vagy kiválaszthatja az előre beállított programok közül, vagy manuálisan is kiválaszthatja a mennyiséget az aktuális beállítások szerint. Biztosan értékelni fogja az antisztatikus rendszert, amelynek köszönhetően az őrölt kávé nem rakódik le a tartály falán.

A daráló teste fémből készül, és rozsdamentes acél alkatrészekkel van kiegészítve. A készülék tehát tökéletesen stabil, tartós és könnyen karbantartható. A garat könnyen eltávolítható, csavart és reteszelő rendszerrel van felszerelve. A daráló védve van a garat nélküli véletlenszerű elindítással szemben. A daráló alsó része csúszásmentes.

A Smeg márkájú kávédarálóval szinte semmi miatt nem kell aggódnia. Az 1950-es évek ikonikus kialakítását tökéletes technológiai tulajdonságok egészítik ki. Tehát annyit kell tennie, hogy eldönti, hogy egy felpezsdítő espresszót inna-e inkább, vagy egy ízletes habos cappuccinot, vagy kedvenc italát más formában kóstolná meg.

Linkek:

A SMEG márkáról ITT.

SMEG termékek ITT.

Anyag rozsdamentes acél
Magasság (cm) 25
Gyártó Smeg
Szélesség (cm) 46
Anyag műanyag
Anyag szilikon
Anyag Tritan™
Mélység (cm) 17
Teljesítmény (W) 150
Funkciók őrlés finomsága
Funkciók manuális funkciók
Funkciók 8 program az őrléshez
Kapacitás - kávébab / őrölt kávé (g) 350 / 130