50's Retro Style konyhai robotgép üvegtállal 4,8 l fehér - SMEG

197 090 Ft

Üzlethez DECORonline.hu

Ingyen kiszállítás

Elmúltak azok a napok, amikor a konyhai robotgép csak egy csúnya darab volt, amit szinte szégyellt! A Smeg márka retro stílusban hozza létre ezt a gépet, amely nem csak kiváló minőségű és megbízható, hanem a konyhaszekrény dekorációjává is válik!

A fémmel öntött alumínium test garantálja az átlag feletti stabilitást és biztonságot a használat során. Az alapja csúszásmentes és a robotgép biztonsági eszközzel van felszerelve, amely megakadályozza a fej spontán billenését. A túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsol. A tál térfogata 4,8 liter, és polírozott rozsdamentes acélból készül. Alakjának köszönhetően nagyon kevés alapanyag feldolgozására is alkalmas. Ezeket a készülék működése közben is hozzáadhatjuk. A lassú sebesség növekedés (smooth start function) biztosítja, hogy az összetevők ne repüljenek ki a tálból. 10-féle sebességet válthat. Mellékelve van 4 tartozék – egy habverő, egy lapos verő, egy spatula és egy dagasztóhorog. A műszerek áthaladnak a bolygórendszeren, tehát a tál teljes felületét lefedik. Ennek köszönhetően a nyersanyagokat alaposan összekeverik. A tál bevonható műanyag fedéllel.

Nagyon sok kiegészítő vásárolható meg a robotgép mellé, amelyeket nagyon könnyű felhelyezni. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a megfelelő színváltozatot, amely megalapozza a konyhája stílusát!

Linkek:

A SMEG márkáról ITT.

SMEG termékek ITT.

Gyártó Smeg
Materiál nerezová ocel
Materiál hliník
Šířka (cm) 40.2
Výška (cm) 37.8
Hloubka (cm) 22.1
Materiál plast
Vlastnosti pákový vypínač
Vlastnosti 10 rychlostí
Vlastnosti funkce hladkého startu
V balení robot
V balení metla
V balení šlehač
V balení hnětací hák
V balení krytka
V balení skleněná miska
Vlastnosti kontrola proti přetížení motoru
Vlastnosti bezpečnostní zámek

Kedvelte (1)