50-es évekbeli, Retro stílusú, elektromos gyümölcsfacsaró, fehér - SMEG

57 590 Ft

Üzlethez DECORonline.hu

Ha egész nap szeretné megőrizni frissességét, akkor reggel feltétlenül kezdje a napot üdítő citrusfélékkel, mégpedig a Smeg elegáns gyümölcsprésével! A retro kivitelezés, csúcstechnikai eszközt rejt magába!

A facsaró öntött alumíniumból készül, a tartály és a fedél pedig tritániumból, BPA nélkül. Könnyen szétszerelhető, így karbantartása is egyszerű. Ezenkívül az egyes alkatrészek mosogatógépben is moshatók. Start / stop rendszerrel felszerelt, így ha enyhén megnyomja a nyomógombot, önállóan működésbe léphet. A praktikus átlátszó fedél megakadályozza a por bejutását a szerkezetbe amikor épp nem használja a készüléket, de ez csak százévente egyszer történik meg.

Kezdje napját a narancs, a mandarin, vagy a grapefruit friss levével, vagy készítsen mixet aktuális hangulata szerint! Egy ilyen energiabomba a legjobb teljesítményre sarkallja a testet! Az ötvenes évek stílusának, elegáns kialakítása, és a minőségi alapanyagoknak köszönhetően, ez a gyümölcsfacsaró nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem! Számos nagyszerű színváltozat közül választhat, és bátran állítjuk, hogy egyik szebb, mint a másik.

Linkek:

A SMEG márkáról ITT.

SMEG termékek ITT.

Anyag rozsdamentes acél
Magasság (cm) 28.1
Gyártó Smeg
Szélesség (cm) 16.6
Anyag műanyag
Anyag alumínium
Anyag Tritan™
Tulajdonságok kézi gyümölcsfacsaró rendszer
Tulajdonságok csúszásgátló alap
Tulajdonságok az óramutató járásával ellentétes irányban forgó gyümölcsfacsaró penge
Mélység (cm) 16.6
Teljesítmény (W) 70