4Home Thermo cappuccino pohár Hot&Cool 280 ml, 2 db

3 195 Ft 4 895 Ft

Bögrék

Üzlethez 4home.hu

Raktáron Leértékelve

Ezek a egyedi poharak modern tervezéssel biztosítják a finom kávé tökéletes élményét. Főleg az americano, cappuccino elkészítéséhez, de más hideg, vagy meleg italok felszolgálására is alkalmasak. Kézzel készített, könnyű, hőálló boroszilikát duplaüvegből készült, mely a kialakított vaakum segítségével képes az ital ideális hőmérsékletet hosszú ideig megtartani. Magas hőszigetelő tulajdonságának és duplavakuum falának köszönhetően a forró itallal teli pohárhoz érve  nem égeti meg ujjait. A boros­zilikált üveg előnye, hogy ellenállóbb a hideg és meleg hőmérséklettel szemben, mechanikai és kémiai hatások ellen. Előnyök:

remekül bírja a hideg és meleg hőmérsékleteket ellenáll a repedéseknek, karcolódásoknak mosogatógépben tisztítható a pohár nam párásodik képes az ital ideális hőmérsékletet hosszú ideig megtartani forró italok nem égetik meg ujjait a pohárhoz érveTulajdonságok:

kézzel készített dupla üvegfalú tökéletesen átlátszó ellenállóbb a mechanikai sérülések ellen magas hőszigetelő tulajdonságok

Gyártó 4Home

Kedvelte (5)

agi.szatmary laszkanekati vanda.somogyi

Kapcsolódó termékek

Több termék megjelenítéséhez távolítsd el a szűrőt